Siirt Kadın Hentbol Takımı Türkiye'de İlk 4'de

Siirt İl Özel İdare Kadın Hentbol takımı, 1. Lige çıkmak için çıktığı eleme maçında başarı kaydederek Türkiye'de final-four son 4'e kaldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Reklamlara Tıklayarak Bize Destek Olabilirsiniz! Artı Siirt :) 

Siirt'i başarıyla temsil eden ve kısa sürede büyük başarılar elde eden Siirt İl Özel İdare Kadın Hentbol takımı şimdi de 1. Lig için önemli bir aşamadan başarıyla geçti.

2022-2023 Hentbol Sezonu Kadınlar ve Erkekler 2. Ligde, birinci lig için play-offa katılmaya hak kazanan temsilcimiz, Kırşehir ilinde yapılan ön eleme maçını kazanarak Türkiye'de ilk 4'te yerini aldı.

Kulüp antrenörü Yusuf Tanık,  yaptığı açıklamada, "Allah'ıma binlerce şükürler olsun, çok önemli başarı elde ettik. Destek veren İl Özel İdare Genel sekreterimiz ve Kulüp Başkanımız Hıfzullah Canpolat'a minnettarız, Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Kadın Hentbol takımı Türkiye'de ilk 4'e girerek Ankara'da yapılacak olan final-four müsabakalarına katılma hakkını kazandık. Siirt'imize 1.ligi hediye edeceğiz inşaallah. Kırşehir'de bize destek veren Gençlik ve Spor Müdürü Hayati Kısacık ve Salih Hançer kardeşime çok teşekkür ederim."

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN