Siirt'in Tanınan Doktoru Kılıç Kentten Ayrılıyor!

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinin sevilen Göz Doktoru Şaban Kılıç,

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

8 yıldır Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şaban Kılıç, Samsun Eğitim ve Araştırma hastanesine atandı.

8 yıl boyunca binlerce başarılı Göz ameliyatlarına imza atan Göz Doktoru Şaban Kılıç Cuma günü ilimizden ayrılıyor.

İlimizde görev yaptığı yaklaşık 8 yıl süresince çok güzel dostluklarla arkadaşlıklar edindiğini belirten Göz Doktoru Şaban Kılıç, 8 yıl boyunca büyük bir özveri içerisinde çalıştığını hastaneye çok önemli cihazlar kazandırdığını çevre illere sevkleri bitirdiğini çevre illerden kendisine hastaların geldiğini belirterek, yeni görev yeri olan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hastalara şifa dağıtacağını, Samsun’da her zaman tüm Siirtlilere kapısının açık olduğunu söyledi.

Göz Hastalıkları Uzmanı Dr.Şaban Kılıç'ın ilimizden ayrılacak olmasından dolayı son derece üzgün olduklarını belirten vatandaşlar,  Dr. Şaban Kılıç’ın insancıl gayretleriyle tüm Siirt halkının takdirini kazandığını Dr. Şaban Kılıç’a yeni görev yerinde başarılar dilediler. Dr. Şaban Kılıç'ın insanların en büyük zenginliği olan güven duygusunu elde etmeyi başardığının atını çizen vatandaşlar, doktorun ilimizden ayrılacak olmasından dolayı üzgün olduklarını belirttiler.


 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Yetkin gözcü | 25 Şubat 2023 11:56

    Kalmak istemeyeni zorla tutamazsin bu alem vefasız Bir alem

BUNLARA DA BAKIN