- Haberler
- Siirt Haber
- Siirt'in Eruh ilçesinde taşımalı eğitime 1 gün ara verildi
Siirt'in Eruh ilçesinde taşımalı eğitime 1 gün ara verildi
Eruh ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle, taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için 15 Ocak Perşembe günü eğitime 1 gün süreyle ara verildi.
Eruh ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için eğitime 1 gün ara verildi.
Eruh Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, ilçede devam eden yoğun kar yağışı ve hava şartlarının ulaşımda oluşturabileceği riskler dikkate alınarak 15 Ocak Perşembe günü taşımalı eğitim gören öğrenciler için eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildiği bildirildi.
Açıklamada, öğrencilerin can güvenliğinin öncelik olduğu vurgulanırken, hava koşullarının seyrine göre gerekli değerlendirmelerin yapılacağı ifade edildi. Kaymakamlık, vatandaşların ve öğrencilerin resmi duyuruları takip etmeleri çağrısında bulundu.
Bakmadan Geçme
