Siirt Esmehan Sultan Öğrenci Yurdunda Ödüllü Bilgi Yarışması Heyecanı

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Esmahan Sultan Yurt Müdürlüğünde ödüllü bilgi yarışması heyecanı yaşandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Esmahan Sultan Yurt Müdürlüğünde ödüllü bilgi yarışması heyecanı yaşandı.

Yurtlarda barınan öğrencilerin ders dışı zamanlarını olumlu değerlendirmelerine ve yeteneklerini ön plana çıkarmalarına destek olmak amacıyla düzenlenen ödüllü bilgi yarışması heyecanlı dakikalara sahne oldu. 

Üçer kişilik 12 takım halinde yurt kantininde düzenlenen yarışma öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılandı. Coğrafya, Tarih, Güncel Konular, Spor Kültürü, Müzik, Genel Kültür, Sayısal Mantık, Edebiyat ve Görsel Sanatlar alanında sorular sorulan yarışmanın jüri masasında Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati KISACIK, Yurt Hizmetleri Müdürü Fırat AKKOYUN, Şube Müdürü Can OKU, Yurt Müdiresi Seher OKU ve Yurt Yönetim Memuru Neşe ÖZARSLAN yer aldı. Kıyasıya rekabet içeresinde gecen yarışmada ilk 4’e giren takımlara hediye çeki, bakım seti, kantin çeki ve kalem seti hediye edildi. 

Yarışmanın hemen ardından tüm masaları gezen Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati KISACIK yarışan tüm öğrencileri tebrik etti. KISACIK: “Bu tür yarışmaların öğrencilerimiz üzerinde olumlu etkisi olduğuna inanıyoruz ders dışı zamanlarında bilgi yarışması ve buna benzer yarışmalar öğrencilerimizi eğlendirirken aynı zamanda onların öğrenmelerine ve kaynaşmalarına olanak sağlıyor bu açıdan bu tür etkinliklerin daha da artması için bizler elimizden geleni yapıyoruz bu kapsamda yakın zamanda yurtlar arası bilgi yarışması planlamaları için yurt hizmetleri birimimize bu yönde çalışmalarını söyledim.  Bu yarışmada emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

Dereceye giren takımlara ödülleri Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati KISACIK, Yurt Hizmetleri Müdürü Fırat AKKOYUN ve Yurt Müdiresi Seher OKU tarafından takdim edildi.

Yarışmadan sonra tüm öğrencilere kuru pasta, çerez ve kola ikram edildi. Öğrenciler etkinlikten duydukları memnuniyetlerini dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN