Siirt Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde Özel Bireyler Yeteneklerini Sergiledi 

Siirt Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde gerçekleştirilen Urfa Sıra Gecesi etkinliğinde engelli bireyler şarkılar söyleyerek katılımcıları etkiledi. 

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi konferans salonunda Siirt Belediyesi ile ortak gerçekleştiren etkinlikte engelli bireyler  şarkılar söyledi, halay çekti ve çiğköfte etkinliğine katıldı. 

Etkinlik sonunda Siirt Belediyesi Spor İşleri Müdürü Aydın Özev, engelli bireylere spor malzemeleri ve oyun grupları hediye etti.

Etkinliğe ilişkin açıklamada bulunan Siirt Engelsiz Yaşam, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Abdülkerim Bayam, merkezde 53 kişiye 24 saat hizmet verildiğini belirtti. 

Engelli Bireyler Topluma Kazandırılıyor 

Engelli bireylere yönelik sürekli sosyal etkinlikler gerçekleştirildiğini belirten Bayam, "Engelli bireylerimizin rehabilitasyonuna ve sosyalleşmesine katkı sağlamak amacıyla düzenli olarak etkinlikler düzenliyoruz. Yapılan sosyal aktiviteler engelli bireylerimiz için büyük önem arz ediyor. Özel bireylerimizin etkinlikler sayesinde topluma kazandırıldığını ve öz güvenlerinin yükseldiğini görüyoruz. Etkinliklerde bize katkı veren duyarlı Siirt halkına teşekkür ederim." diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN