Siirt Emniyeti'nden Tayin Olan Personele Veda Töreni

Siirt'te 328 Polis Memuru İçin Anlamlı Uğurlama

Siirt Emniyet Müdürlüğü ile Siirt Polis Teşkilatını Güçlendirme Derneği iş birliğiyle, tayini çıkan 328 polis memuru için vefa töreni düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen programa polislerin aileleriyle birlikte yaklaşık 2 bin 500 kişi katıldı.

Protokol ve Davetlilerden Yoğun Katılım

Siirt Emniyeti'nden Tayin Olan Personele Vefa Töreni

Törene Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Kayabağlar Belediye Başkanı Hasan Nas, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, gazeteci-yazar Ayhan Mergen ve çok sayıda davetli katıldı.

Protokol üyeleri konuşmalarında tayini çıkan personele emeklerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde başarılar diledi. Siirt’te görev yapmanın onuruna değinilen konuşmalar, zaman zaman duygusal anlara sahne oldu.

Siirt Emniyeti'nden Tayin Olan Personele Vefa Töreni

Plaket Takdimi, Gösteriler ve Müzik Dolu Gece

Tayini çıkan polislere plaket takdim edildi. Katılımcılara yemek ve çeşitli ikramlar sunulurken, çocuklar için animasyon ekipleri, oyun alanları ve sihirbazlık gösterisi hazırlandı.

Gece, Siirtli sanatçı Cengiz Tan’ın sahne performansıyla sona erdi. Tan’ın seslendirdiği şarkılar davetlilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Vefa gecesi, kurumlar arası dayanışma ve birlik mesajlarıyla noktalandı.

Siirt Emniyeti'nden Tayin Olan Personele Vefa TöreniSiirt Emniyeti'nden Tayin Olan Personele Vefa TöreniSiirt Emniyeti'nden Tayin Olan Personele Vefa Töreni

ARTI SİİRT

Bakmadan Geçme

Artı Siirt Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!