- Haberler
- Siirt Haber
- Siirt Emniyeti 150 Ton Kömür Alacak: İhale Tarihi Açıklandı
Siirt Emniyeti 150 Ton Kömür Alacak: İhale Tarihi Açıklandı
Siirt İl Emniyet Müdürlüğü, Baykan ve Pervari ilçe emniyet birimlerinin ısınma ihtiyacının karşılanması amacıyla 150 ton ithal kömür alımı için açık ihale düzenleyecek. İhale, 11 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.
Siirt İl Emniyet Müdürlüğü, ilçe teşkilatlarının kış sezonundaki yakıt ihtiyacını karşılamak amacıyla 150 ton katı yakıt (kömür) alımı için ihale sürecini başlattı.
4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19'uncu maddesi kapsamında açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek alımda, toplam 150 ton ithal kömür tedarik edilecek.
Baykan ve Pervari'ye Teslim Edilecek
İhale kapsamında Baykan İlçe Emniyet Amirliği için 90 ton portakal kömürü, Pervari İlçe Emniyet Amirliği için ise 60 ton karpuz kömürü alınacak. Sözleşmenin imzalanmasının ardından yüklenici firma, kömürleri 30 gün içerisinde ilgili ilçe emniyet birimlerinin depolarına teslim edecek.
İhale 11 Ağustos'ta Yapılacak
Siirt İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenecek ihale, 11 Ağustos 2026 Salı günü saat 10.30'da İl Emniyet Müdürlüğü Ana Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleştirilecek. İhale kayıt numarası (İKN) ise 2026/13845881 olarak açıklandı.
Katılım Şartları Belli Oldu
İhaleye yalnızca yerli istekliler katılabilecek. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek. İhaleye katılacak firmalardan, Katı Yakıt Satıcısı veya Dağıtıcısı Belgesi, Katı Yakıt Satış İzin Belgesi ve teklif bedelinin en az yüzde 3'ü oranında geçici teminat istenecek.
Teklifler EKAP üzerinden elektronik imza ile sunulacak ve ihale tarihinden itibaren 120 takvim günü geçerliliğini koruyacak. İhale sonucunda yüklenici firma ile birim fiyat üzerinden sözleşme imzalanacak.
Bakmadan Geçme