Siirt Ekibi Depremde 5 Vatandaşı Kurtardı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve birçok kentte yıkıma neden olan depremlerin ardından deprem bölgesine hareket eden Siirt ekipleri, enkazda kalan 5 vatandaşı kurtardı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve birçok kentte yıkıma neden olan depremlerin ardından deprem bölgesine hareket eden Siirt Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Siirt Jandarma Arama Kurtarma ekibi, Siirt UMKE, AFAD ve gönüllülerden oluşan ekipler, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yürütülen arama-kurtarma faaliyetlerinde enkaz altında kalan 5 vatandaşa ulaşmayı başardı. Ekipler, Afad koordinasyonunda enkaz altında kalan vatandaşları kurtardı.

Depremin yaşandığı Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde arama kurtarma çalışmalarına destek olmak için bölgeye sevk edilen ekipler arama/kurtarma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sabahın erken saatlerinde çalışmalarını devam ettiren ekipler, enkaz altından 2 çocuk, 2 kadın ve 1 erkek olmak üzere 5 vatandaşı enkaz altından çıkardı. Ekipler alanda arama kurtarma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Siirt Ekibi Depremde 5 Vatandaşı KurtardıSiirt Ekibi Depremde 5 Vatandaşı Kurtardı

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN