Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Bayram Temizliği

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ramazan Bayramı tatilini fırsata çevirerek hastane odaları ve koridorlarında detaylı temizlik yapıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Hastanedeki temizlik hizmetlerinin hiçbir zaman aksamadığını vurgulayan  Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalite ve Destek Müdürü Engin Erik, "Hastanemizin rutin temizlikleri aksamadan devam ediyor. Fakat, evinizde de bayram öncesi yapılan temizlikleri hatırlayın, normalin üzerinde daha ayrıntılı bir temizlik. Bu bizim kültürümüzde de var. Biz de hastanemizi baştan sona temizliyoruz" diye konuştu.

DİKKATLİ VE HIZLI

Çalışmaları hastanedeki temizlik görevlileri ile birlikte sürdürdüklerini ifade eden Kalite ve Destek Müdürü Engin Erik, "Temizlik ekibimiz çalışma saatlerine uygun bir şekilde, görevlerini sürdürüyor. İki gün içerisinde tüm hastane binamız temizlenmiş oldu. Gerçekten ekibimiz hızlı ve dikkatli çalışıyor. Biz şuanda hastanemizde tedavi gören hastalarımızı da unutmamamız gerekiyor. Bu yüzden dikkatli ama hızlı olmalıyız. Temizlik ekibimize teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN