Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Bakım Hizmetleri Müdürü Hamdiye Şen Görevden Alındı! İşte Olayın Detayları 

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Hamdiye Şen, görevden alındı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Hamdiye Şen, görevden alındı. 

Görevden Alınan Şen: "Neden Görevden Alındığımı Bilmiyorum"

Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Hamdiye Şen, hastanede her personel ile arasında iyi diyalog olduğunu, hakkında hiçbir soruşturma olmamasına rağmen neden görevden alındığını bilmediğini söyledi. 

Hastane Başhekimi Çağdaş Kaynak ile tartışma yaşadığını belirten Şen, "Uzun yıllardır hastanede başhemşire olarak görev yaptım, hiç kimseyle sorun yaşamadım, tüm personelle aram her zaman iyiydi. Hastanede yangın tatbikatı yapıldığı gün, tekerlekli sandalyede doktor bekleyen hastalar vardı, başhekim de hasta hakları odasına gelip hastalarla ilgilenilmesi talimatını verdi, ardından odayı boşaltın dedi. Ben kimsenin üzerine yürümedim, henüz neden görevden alındığımı da bilmiyorum, itirazda bulunacağım." Dedi.

Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre ise Hamdiye Şen'in alt ve üstleriyle sorunlar yaşadığı öğrenildi. 

3 Hemşire Hamdiye Şen Hakkında Şikayet Dilekçesi Sunmuş

Hastanede görevli 3 hemşirenin kendilerine mobbing uyguladığı gerekçesiyle Hamdiye Şen hakkında hastane yönetimine şikayet dilekçesi sunduğu belirtildi. 

Tatbikat Günü Ne Oldu?

Tatbikat günü, tekerlekli sandalyede kendileriyle ilgilenilmeyi bekleyen hastalar olmasına rağmen Hamdiye Şen'in hasta hakları odasında oturduğu ve durumdan habersiz olduğu belirtildi. Başhekim Kaynak'ın Şen'e hastalarla ilgilenilmesi talimatı vermesine rağmen Şen'in Başhekim Kaynak'ın talimatını yerine getirmediği belirtildi. 

Başhekim İçin Beyaz Kod Verildi

Şen'in Başhekim Kaynak'ın talimatını yerine getirmemesi sonucu Şen'in odada bulunan kardeşiyle çıkan tartışmada darp olmamasına rağmen Şen'in beyaz kod verdiği ve bu durum nedeniyle de Şen hakkında yeni soruşturma başlatıldı. 

Başhekim Çağdaş Kaynak'ın da kendisine sorulmadan hakkında yalan haber yapılması ve iftiraya maruz kaldığı için şikayetçi olacağı öğrenildi.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN