Siirt'e gelen depremzedelere ücretsiz tıraş hizmeti

Siirt'te berber Sezer Yardım, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedelerden ücretsiz tıraş hizmetine başladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Bahçelievler Mahallesi’nde berber Sezer Yardım, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kente gelen depremzedeler için ücretsiz tıraş kampanyası başlattı.

Siirt’e yaklaşık 5 bin depremzedenin geldiğini belirten Yardım, “Bugün kardeşlik günü, bugün dayanışma günü, bugün bir birimize kenetleneceğimiz gün olacak. Bizler de bütün depremzedeleri ücretsiz tıraş etmek istiyoruz. Bir esnaf olarak elimizden bu geliyor” dedi.

Türkiye’nin dört bir yanında depremzedeler için yardım kampanyaları düzenlendiğini anımsatan Yardım, “Depremin olduğu ilk günden beri derin bir üzüntü içerisindeyiz. Deprem bölgesine gidip bir şeyler yapmak amacındaydık ama herhangi bir bilgimiz yoktu. Elimizden gelen şey dua etmekti. Bağış kampanyaları düzenleniyordu. Bizler de elimizden geldiğince maddi desteklerde bulunup bağışlar yaptık ama manevi yönden de onların yanında olmamız gerekiyor. Birbirimize yardım etmemiz ve kenetlenmemiz lazım. Bu konu hakkında da bir kampanya düzenlemek istedik” diye konuştu.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN