Siirt Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde Kalan Çocuklara Unutulmaz Gün Yaşattılar

Siirt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan çocuklara hafta sonu sürprizi yaptı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan çocuklara hafta sonu sürprizi yaptı.

Çocukları Bitlis Kayak Merkezine götürülen çocuklar eğlenceli anlar yaşadı.

Siirt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sabri Sidar, "Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezimizde kalan çocuklarımıza hafta sonu sürprizi yaptık. Bitlis Kayak Merkezinde çocuklarımız eğlenceli bir gün geçirdiler. Çocuklarımızın güzel anılar biriktirmesini önemsiyoruz. Hep böyle mutlu olmanız için ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız.

Hayatın her alanında yanınızdayız. Emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." Dedi.

Siirt Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde Kalan Çocuklara Unutulmaz Gün YaşattılarSiirt Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde Kalan Çocuklara Unutulmaz Gün Yaşattılar

*GÖRSELLER Siirt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün RESMİ X HESABINDAN ALINMIŞTIR.

 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 4

  • Fatma | 26 Şubat 2024 01:32

    Güvenik ve Hukuksal olarak Devlet koruması altındaki çocukları reklam uğruna, deşifre etmeniz ve yayınlamanız ,hukuksal olarak bir suç teşkil etmektedir. Bu resimleri hemen yayından çekmenizi ya da en azından çocukların yüzlerini buzlamanızı talep ediyorum ve Siirt Cumhuriyet Başsacılığını da bu konuda gereğini yerine getirmesi için göreve davet ediyorum.

  • Mehmet | 26 Şubat 2024 01:18

    o çocukların aleni olarak resimlerini bu şekilde medyada servis yapıyorsanız, Allah sizi bildiği gibi yapsın, İnşallah Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı ve Valilik bu durumunuzu görür de , gereğini yapar.Aleni olarak bu fotoları yayımlayan Liyakatsiz memur değil de bunu yapan beyin özürlü bir Devlet Memuru olması gerekir. Yazıklar olsun.

  • Nermin | 26 Şubat 2024 01:12

    Siirt aile ve sosyal hizmetler il müdürlüğünün devletin koruması altında olan çocukların resimlerini çekip gazetelere servis yapması ve gazetenin bunu çocukların her türlü hukuki, güvenlik ve ahlak ve hukuka aykırı olarak sırf reklam olarak yayımlaması hukuka, insani değerlere aykırı bir durumdur. Sayın Siirt Valiliğini daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu şekilde o çocukları sosyal çevrede utandırmaya çalışıyorsunuz ve yaşamlarını riske ediyorsunuz.

  • emin | 26 Şubat 2024 01:00

    artı siirt, Devletin koruması altındaki ÇOCUKLARIN fotolarının paylaşılmaması gerektiğini ne zaman anlayacaksınız. Çocuklar açısından, güvenlik açısından yaptığınız bir suç, yaptığınız resmen bir suç..' sizi suç ve başkalarının güvenliğini ihlal etmemeye davet ediyorum. Gazetecilik ve insani değerlere en azından hukuki olarak saygı göstermelisiniz, sözüm ona gazeteceler..!

BUNLARA DA BAKIN