Siirt Belediyesinde Görevde Yükselme Sınavı

Siirt Belediyesi bünyesinde çalışan memurlar için en son 2017'de yapılan görevde yükselme sınavı 2023 yılında açıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Belediyesi, bünyesinde çalışanlar memurlar için  görevde yükselme sınavının açıldığını açıkladı. 

Siirt Belediyesinden yapılan açıklamada, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik, Belediye Zabıta Yönetmeliği ile Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümleri uyarınca yapılacak olan 2023 yılı görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavıyla Belediyemiz bünyesinde görev yapmakta olan memur personellerden atama yapılmak üzere Belediyemizde münhal bulunan ve aşağıdaki ilan metninde sınıfı, derecesi ile adetleri belirtilen kadrolar için görevde yükselme sınavı yapılacaktır." ifadelerine yer verildi.

Ayrıntılar, Siirt Belediyesi duyurular kısmında yer alıyor. 

https://www.siirt.bel.tr/2023-yili-gorevde-yukselme-sinavii

Bem-Bir-Sen Siirt İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada da, "Sendikamızın girişimleri sonucunda Belediyemizde 2017 yılından itibaren, yapılmayan görevde yükselme sınavı ile ilgili talebimiz sonuçlanmış ve 2023 yılı için görevde yükselme sınavı açılması sağlanmıştır. Taleplerimiz ile ilgili olarak bu konuda personelinin menfaatlerini gözeten Valimiz-Belediye Başkan Vekili Sn. Osman Hacıbektaşoğlu’na teşekkür ediyoruz. Hayırlı olsun." İfadelerine yer verildi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Yasin | 18 Şubat 2023 12:29

    Şahıslara teşekkür etmenin yanında neden Devlete de minnet duymamak ve teşekkür etmemeyi adet haline getiren kafa yapısını anlamak mümkün değil.......

  • Furkan | 18 Şubat 2023 12:23

    DEVLET'e bir teşekkür yok mu ????????????????

BUNLARA DA BAKIN