Siirt Belediyesi Yetkili Sendika Başkanı Olğaç'tan İşçilerle İlgili Promosyon Açıklaması

Siirt Belediyesinde yetkili sendika olan Hizmet-İş Sendikası Siirt İl Başkanı Bahattin Olğaç, belediyede çalışan işçilerin yeni promosyon anlaşmasına ilişkin açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Artı Siirt Haber Ajansı'na açıklamada bulunan Olğaç, işçilerin yararını gözetmek amacıyla mevcut anlaşmayı feshetmek istediklerini ve isçileri memnun etmek için yeni bir bankayla promosyon anlaşması yapmayı planladıklarını söyledi.
Olğaç, şu ifadelere yer verdi:
"Yaklaşık bir yıl önce yetkili banka ile yaptığımız promosyon ücretleri düşük olduğundan dolayı enflasyon farkı istedik. 4 kez farkın ödenmesine ilişkin yazılı dilekçe verdik ama her seferinde bankadan olumsuz cevap geldi. 

Ek ödeme yapmayacakları için bizler Siirt Valisi Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ve başkan yardımcılarıyla ortak bir karar alarak ihaleyi feshetmeye karar verdik.  Bunun sonucunda bankada bize ödediği parayı geri talep etti. Bundan dolayı kendi adıma bir hesap açtım, tüm üyelerimizin bilgileri doğrultusunda. 

Bankanın bizden istediği parayı 20 Eylül’e kadar toplayarak iş bankasına devir edeceğiz, ihaleyi feshedip yeni ihaleye başlayacağız. Bizim tüm çabamız personelin daha iyi bir promosyon alması, sendikamıza herhangi bir katkısı kesinlikle yoktur. Tüm amacımız burada belediyede çalışan işçi kardeşlerimizin hakkını savunmak. 
Yeni ihale belgelerini de şimdiden hazırladık. Eski ihaleyi fesih ettikten sonra bir iki gün sonra yeni ihaleye çıkacağız. Bütün bankalara da teklif göndereceğiz. Hem Sendika olarak hem belediye başkanlığı olarak işçilerimiz için mücadelemize devam edeceğiz."

Siirt Belediyesi Yetkili Sendika Başkanı Olğaç'tan İşçilerle İlgili Promosyon Açıklaması

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN