- Haberler
- Siirt Haber
- Siirt Belediyesi, vatandaşları tedirgin eden kabloları güvenli hale getirdi
Siirt Belediyesi, vatandaşları tedirgin eden kabloları güvenli hale getirdi
Siirt Belediyesi, kent merkezinde vatandaşları tedirgin eden açıkta bırakılmış kablo ve boruları yer altına alarak olası tehlikenin önüne geçti.
Siirt Merkez’de Hakkı Akyüz Caddesi, Hz. Fakirullah Caddesi ve Musa Atik Caddesi’nin kesiştiği Halil Polat Bulvarı’nda yaklaşık iki haftadır açıkta bulunan ve elektrik kablosu olduğu değerlendirilen nesneler, vatandaşlar için risk oluşturuyordu. Günlük yüzlerce aracın ve binlerce yayanın kullandığı kavşakta, kablo ve hortumların aktif elektrik hattı içerip içermediği bilinmezken, özellikle yağış sonrası oluşan su birikintilerinin tehlikeyi artırdığı belirtiliyordu.
Artı Siirt’in konuyu gündeme taşımasının ardından Siirt Belediyesi harekete geçti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bağlantı borularını yer altına alarak olası riskleri ortadan kaldırdı. Ayrıca ekiplerin, çalışma öncesinde söz konusu hatlarda herhangi bir tehlike bulunmaması için kabloları iptal ettiği öğrenildi.
Yapılan düzenlemeyle bölgede güvenlik riski giderilirken, vatandaşlar müdahaleden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
Bakmadan Geçme
