Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Hıfzullah Canpolat Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Hıfzullah Canpolat 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti'den Siirt Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Belediye Başkan Yardımcısı ve Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği seçiminde Siirt'ten AK Parti Milletvekilliği için Aday Adaylık başvurusunu AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç'a yaptı.

Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Hıfzullah Canpolat Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 4

  • Engin SARIYER | 16 Mart 2023 10:05

    Hırsının elinden hiçbir şeyin kurtulamayacağını unutmadığın, alkış seslerinin kulaklarında çınladığı nice başarıların olsun sayın Müdürüm. Hayırlı Olsun. Seviliyorsunuz.

  • Cem korhan | 16 Mart 2023 04:12

    Vakit varken memleketi tüm ülkeye tanıtmak için ki; yazacaklarım tüm akp, hdp, chp ve tüm legal partilere : Hiç olmazsa bu aşamada Ankarada bir kardeşimiz, bir ağabeyimiz, olmasını istiyorsak ve Siirt İlinin insanlarının fedekar, yardımsever, kültürlü, sağduyulu, kısacası insan evladı olmasının temsilini istiyorsak, sayın Doktor Ekrem BİLEK yüz akımız olacaktır. O zaman Ankarada işte biz bu medeni ve görgülü memleket evledayız diyerek gurur duyarız kanaatindeyim. Memleketsever tüm partililere söylemimdir. Biraz derin düşünün derim. Ekrem bey hayatta beni tanımaz.Sadece memleket. Özellikle mesajım CHP, HDP ve mecburen AKP'ye

  • yusuf vatan | 16 Mart 2023 01:13

    köprüden geçti gelin, saç bağın düştü gelin ,dıloy loy, halden bilmez, söz anlamaz ne çare, eğil bir yol öpeyim, gençliğim geçti gelin. Köprüden geçemiyom, az doldur içemiyom. Ahhhhhhhh özür diliyorum güzel, gariban memleketim sen bunları hak etmemiştim. ne çare.......!!!!!! Dıloy loyyyyy

  • Siirtli | 15 Mart 2023 19:32

    Koltugu saglama almak için aday adaylıkları basladı hayırlı olsun memleketimize :)

BUNLARA DA BAKIN