Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç'tan Siirt Halkına Çağrı! 'Hiç Kimseyi Ayırmadan Tek Amacımız  Hizmet Olacak'

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Siirt'te siyasi hayatı boyunca hiç kimseyi ayırmadan hizmet yaktığını ve bunu belediyecilik anlamında da yapmak istediğini belirten Ekrem Olğaç, "Biz hiçbir şekilde Türk, Kürt, Arap veya hangi partiye mensup olursa olsun sormadan her köşeye hizmet edeceğiz. Ben hayatım boyunca kimseye dilini veya ırkını sormadım, sormayacağım. Benim amacım doğduğum ve büyüdüğüm topraklara hak ettiği hizmeti fazlasıyla getirmek." Dedi.


"Tek Derdimiz Memleketimizin Gelişmesi, İşsizliğin En Aza İnmesi"

Belediyeciliğin memlekete hizmet anlamında çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Adayı Ekrem Olğaç, "Belediyeyi Allah'ın izni ve halkımızın teveccühüyle kazanmamız durumunda Siirt için tüm imkanları zorlayacağız. Siirt'in en çok istihdama ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Bunun için de üretime yönelik projeleri hızlı bir şekilde hayata geçirip, istihdam alanları oluşturacağız. Siirt artık dışa bağımlı olmayacak üreten bir şehir olacak. Bu sayede de iş imkanları fazlasıyla olacak inşaallah. Bu projeleri sadece belediye imkanlarıyla yapmamız elbette zor. Ama hükümetimizin desteğiyle bizim çözemeyeceğimiz proje yok. Özellikle belediyeyi yıllar sonra yeniden kazanırsak bakanlıklardan projeler için ödenek almak kolay olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben ve ekibim tüm işimizi Siirt'e hizmete adayacağız. Halkımız bize destek versin, Allah'ın izniyle bizden ziyade Siirt kazanacak, Siirt'in gençleri kazanacak."

Cumhurbaşkanımız ve Hükümetimiz Siirt İle Yakından İlgileniyor

Olğaç, "Cumhurbaşkanımız ilimizin gelişmesi için yardımcı ve bakanlıkları harekete geçirmiş durumda. Memleketi Siirt'ten güzel haberler beklediğini ve tüm Siirtli hemşehrilerine sık sık selamını iletiyor. Allah'ın izniyle ilimizden gelecek güzel haberlerle özellikle vizyon projemize büyük destek verecek. Biz buna yürekten inanıyoruz. Siirt'imizin tüm bireylerini 31 Mart'ta sandığa gitmesini ve şehrinin geleceğinin daha iyi inşa edilmesi için bizlere destek vermesini rica ediyorum. Bizim hiçbir şekilde ayrım yapmayacağımızı herkesin bilmesini istiyorum. Biz halkımıza sadece ve sadece hizmetkar olmak için yola çıktık. Bu yolda halkımızın da bize destek vereceğine inanıyorum. Herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN