Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, Her Gün Bin Kişiyle İftarda Bir Araya Geliyor! Olğaç: Siirt'in Tüm Sorunlarını Halkımızla Birlikte Çözeceğiz 

AK Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, Ramazan ayı nedeniyle her gün bin kişiyle iftarda buluşup, projelerini anlatıyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Başkan Adayı Ekrem Olğaç, beraberinde AK Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan, Siirt eski Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay ile birlikte bir düğün salonunda bir araya geldiği yüzlerce aileye projelerini anlattı.

Ekrem Olğaç: Siirt'e Gerçek Belediyeceliği Getireceğiz

Siirt'in sorunlarını burada yaşayan bir birey olarak çok iyi bildiğini ifade eden Başkan Adayı Olğaç, "Siirt'imizde işsizlik, yol ve otopark sorunu olduğunu biliyoruz ve bunun çözümleri için projelerimiz hazır. Bu sorunları halkımızın ve hükümetimizin desteğiyle hep birlikte çözeceğiz. 1 Nisan itibariyle Siirt'in tüm sorunlarını gerçek belediyecilik anlayışla çözeceğiz. Halkımızın bundan şüphesi olmasın." İfadelerini kullandı.

Başkan Adayı Olğaç, iftar programına davetlerini geri çevirmeyen Siirt halkına teşekkür etti.

Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, Her Gün Bin Kişiyle İftarda Bir Araya Geliyor! Olğaç: Siirt'in Tüm Sorunlarını Halkımızla Birlikte Çözeceğiz Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, Her Gün Bin Kişiyle İftarda Bir Araya Geliyor! Olğaç: Siirt'in Tüm Sorunlarını Halkımızla Birlikte Çözeceğiz Siirt Belediye Başkan Adayı Ekrem Olğaç, Her Gün Bin Kişiyle İftarda Bir Araya Geliyor! Olğaç: Siirt'in Tüm Sorunlarını Halkımızla Birlikte Çözeceğiz 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN