Siirt Baykan'da Araçta Uyuşturucu Sevkiyatı 'Leylak' Adlı Köpeğe Takıldı: 2 Gözaltı

Siirt'in Baykan ilçesinde şüphe üzerine durdurulan araçta 'Leylak' isimli Jandarma Uyuşturucu Tespit Köpeği ile yapılan aramada, araçta uyuşturucu madde ele geçirildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Terör ve Organize Suç Örgütlerinin Finans Kaynaklarının Kurutulması ve Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile Kullanımının Önlenmesi maksadıyla planlı ve titizlikle yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde, Siirt İli Baykan ilçe merkezinde  icra edilen uyuşturucu operasyonu kapsamında şüphe üzerine bir araç yol kontrol noktasında durduruldu.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlü ekipleri ve  “Leylak” isimli Jandarma Uyuşturucu Tespit Köpeği ile yapılan arama ve kontrol neticesinde, kimlik bilgileri tespit edilen araç sürücüsü Hüseyin E. ve Güney Ç. isimli, 2 şüphelinin bulundukları araç içersinde; 10 gr Toz Esrar, 10 gr Kubar Esrar, 2 Adet Extasy Uyuşturucu Hap ve 51 Adet Lyrıca Uyuşturucu Hap ele geçirildi.

Meydana gelen olay ile ilgili şüpheli şahıslar gözaltına alınmış, Baykan Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığınca haklarında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçu kapsamında adli işlemlere başlandığı belirtildi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN