Sermiyan Midyat, Bahçeli'yi engelledi: Akıl sağlığım için

MHP lideri Devlet Bahçeli'yi Twitter'dan engellediğini duyuran oyuncu Sermiyan Midyat, 'Halk olarak kin ve düşmanlığa daha fazla tahrik olmamak için, akıl sağlığım için, ruh sağlığım için engelledim' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Önceki gün Fenerbahçe taraftarının “Hükümet istifa” sloganları dünkü Beşiktaş-Antalyaspor maçında da tekrarlanmasına MHP lideri Devlet Bahçeli tepki gösterdi.

Kulüp başkanlarının önlem almasını ve maçların seyircisiz oynanmasını isteyen Bahçeli Beşiktaş üyeliğinden istifasını duyurdu.

Çok sayıda kişi Bahçeli’nin açıklamalarına tepki gösterdi. Oyuncu Sermiyan Midyat da  Bahçeli’yi Twitter’dan engellediğini duyurdu.

Midyat, “Halk olarak kin ve düşmanlığa daha fazla tahrik olmamak için, akıl sağlığım için, ruh sağlığım için engelledim” dedi.

Sermiyan Midyat, Bahçeli'yi engelledi: Akıl sağlığım için

“TEBRİK ETTİĞİM İÇİN PİŞMANIM FAHRETTİN KOCA”

Sermiyan Midyat, bir sonraki paylaşımında da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca için şu açıklamayı yaptı:

“Birilerini sırf iktidar ya da muhalefet diye eleştirmenin yanlış olduğuna inandım her zaman. Bu yüzden pandemide Amerika’ya nazaran ülkemdeki haklı yöntemleri takdir ettim. Halkın gerçekten umursandığını zannedip yanıldım. Üzgün ve tebrik ettiğim için pişmanım.”

Sermiyan Midyat, Bahçeli'yi engelledi: Akıl sağlığım için

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN