Seçim yolculuğu başladı: Siirt ilk sırada

Yerel seçimlere dört gün kala ülke genelinde Siirt'e seyahat hareketliliği arttı. 

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Kayıtlı oldukları yerleşim yerinden uzakta yaşayan vatandaşların oy kullanmak için döndükleri illerin başında Siirt geliyor.
31 Mart yerel seçimlerine 4 gün kala vatandaşların seçim yolculuğu başladı.

Oy kullanmak için memleketlerine dönen vatandaşlar, yurt genelinde otobüs ve uçak bileti satışlarında hareketliliğine yola açtı.

SİİRT İLK SIRADA

Kayıtlı oldukları yerleşim yerinden uzakta yaşayan vatandaşların, oy kullanmak için döndüğü illerin başında Siirt yer aldı. Siirt'i Ağrı, Batman, Mardin, Muş, Kars, Giresun, Ordu, Rize ve Tokat izledi.

Online bilet satışlarında geçen yıla göre en çok artış olan ilk 20 ilin yer aldığı bölgelere bakıldığında 8 ilin Doğu Anadolu Bölgesi'nde, 6 ilin Karadeniz Bölgesi'nde, 4 ilin Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ve birer ilin de İç Anadolu ve Akdeniz Bölgeleri'nde olduğu görüldü.

DEM Parti’den Hareketli Seçmenlere Çağrı!

DEM Parti Siirt il yönetimi de kent dışında okuyan, çalışan vatandaşların kente gelerek oy kullanması için çağrı yapıyor.
Şehir dışında bulunan hareketli seçmen için komisyonlar kuran DEM Parti Siirt İl yönetimi, vatandaşları tek tek arayarak, yurttaşların oy kullanabilmesi için çalışma yürüttüklerini belirtiyor. 

DEM Parti’nin bu çalışmasıyla şehir dışında olan yurttaşların, kente gelerek oy kullanması için bir yoğunluk oluşturduğu belirtiliyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN