Seçim Öncesi Mervan Gül: 'Siirt'te 65 İş Adamı Fabrika Kurmak İçin Bekliyor' Demişti! Görüşmeler Ne Aşamada, Ne Bekleniyor? HDP'li Vekiller Bile Bu Konuda Suskun!

Milletvekilliği seçimi öncesinde Mervan Gül, Organize Sanayi Bölgesinde yatırım yapmak için 65 iş insanının beklediğini söylemişti fakat bu durumun ne aşamada olduğu belirsizliğini koruyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Milletvekili Mervan Gül, seçim öncesi ve vekil seçildikten sonra da 65 yatırımcının Siirt Organize Sanayi Bölgesinde yatırım yapmak için sırada beklediğini dile getirdi. OSB'nin genişletilmesini beklediklerini belirten Gül'ün açıklamalarının ardından henüz bir gelişme yaşanmadı.

Siirt için hayati önem arz eden işsizlik sorunu devam ediyor. Siirt'te yatırım yapmak için bekleyen iş insanları varsa onları bekletmenin kime ne faydası var? Söz konusu OSB'nin genişletilmesi ise bu konunun ivedi bir şekilde hayata geçmesi için ne bekleniyor?

Milletvekili Mervan Gül'ün 65 yatırımcı ile ilgili açıklamaları Siirtlileri heyecanlandırırken, bu vaadin de diğer vekillerin vaatleri gibi boşa gitmesinden endişe ediliyor. 

Milletvekili Gül'ün En Öncelikli Konusu İşsizliğe Çözüm Olmalı

65 iş insanının ilimizde yatırım yapması, Siirt'in işsizliğine büyük çözüm olacak. Bu konuda OSB'nin acilen genişletilmesi ve ilimizi yatırıma hazır bir şehir haline getirmeliyiz. Milletvekili Mervan Gül'ün en çok odaklanması gereken konu bu olmalı. İş insanlarının burada yatırım yapmasını sağlamak sadece Milletvekilinin değil herkesin görevidir. Bu konuda bürokratların da çalışmalarını hızlandırması gerekiyor. 

HDP'li Vekiller de Bu Konuda Suskun!

Şehrin sorunlarını TBMM'ye taşıyan HDP Siirt Milletvekilleri Tuncer Bakırhan ve Sabahat Erdoğan Sarıtaş, Siirt'in en önemli sorunu hakkında henüz bir açıklamada bulunmadı. Siirt'in işsizlik sorununa çözüm için herkesin elini taşın altına koymaya davet ediyor, OSB'nin genişletilmesi konusunu herkesin yakından takip etmesini bekliyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Yetkin gözcü | 03 Ağustos 2023 13:48

    Vallahide billahide yalan yahu kurulan fabrika bile kapali calismiyor niye gelsin bunlar ya dolandırıcı tesvik ayaklari falan var yada niye gelsin bir fabrikaya sahip cikamayan siirt ve kuberasi bunlarimi siirte getirtecek yalancilar

BUNLARA DA BAKIN