Pervarili Gençlerden Tayyar Özcan'a tam destek!

Pervari'de bir araya gelen yüzlerce genç, AK Parti Pervari Belediye Başkanlığına yeniden aday olan Tayyar Özcan için 'Sen çok yaşa Reis', 'Sensiz Pervari Olmaz', 'Pervari seninle gurur duyuyor', 'Dik dur eğilme bu gençlik seninle' sloganlarıyla yürüyüş düzenlediler.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Pervari'de bir araya gelen yüzlerce genç, AK Parti Pervari Belediye Başkanlığına yeniden aday olan Tayyar Özcan için “Sen çok yaşa Reis”, “Sensiz Pervari Olmaz”, “Pervari seninle gurur duyuyor”, "Dik dur eğilme bu gençlik seninle” sloganlarıyla yürüyüş düzenlediler.

Belediye hizmet binasına gelen yüzlerce genç, Pervari Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Tayyar Özcan ile görüşmek istediler. Gençleri kırmayan Başkan Özcan, konferans salonunda Gençlerle bir araya geldi.

Özcan, bu yoğun destekten çok memnun olduğunu belirterek, yeni hizmete açtıkları Gençlik merkezi hakkında bilgi verdi, Başkan Özcan, "Pervari’ye hizmet etmek çok güzel ama gençlere sahip çıkmak çok daha güzel, Halı saha, Gençlik merkezi, Mesire alanındaki saha sizin için yapıldı. Özellikle Gençlik Merkezi sizin için çok önemli ders çalışma salonlarını iyi değerlendirin, eğitimde güzel yerlere gelmenizi istiyorum. İlçemizin geleceği sizlersiniz bizi dışarda çok iyi temsil edeceğinizden kuşkum yok, bundan sonra da sizin için ne gerekiyorsa yapacağım özellikle eğitim ve istihdam benim önceliğim olacaktır.” dedi 

Daha sonra gençler seçim lokali önünde bir süre sohbet ettikten sonra sessizce dağıldı.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN