Pervari Güleçler Köyü Şeyh Müşerref Kur'an Kursunda İcazet Töreni

Siirt'in Pervari ilçesi Güleçler köyü şeyh Müşerref kuran kursunda İslami ilimleri tamamlayan 6 öğrenci için icazet töreni yapıldı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

İcazet merasimine Eski Siirt Müftüsü Faruk Arvas, Van İl Müftüsü Dr. Sırrı Şık, Bitlis İl Müftüsü Faysal Geylani, Siirt il Müftüsü Şakir Pinal, Diyarbakır Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Fatih Çakmataş, ilçe müftüleri, müderrisler ve çok sayıda davetli katıldı.

Şeyh müşerref kur’an kursunda icazet merasimi düzenlendi. Diyarbakır Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Fatih Çakmataş Hoca'nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan icazet merasimi, kaside ve salavatlarla devam etti.

Programın açılış konuşmasını yapan Pervari ilçe Müftüsü Muhammed Cihat Akan, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Programda selamlama konuşması yapan Müftü Pinal, ilim öğrenmenin ve öğretmenin  öneminden bahsederek eğitimlerini  tamamlayan öğrencileri, ailelerini ve hocalarını tebrik etti. 

Programda,  Van il Müftüsü Dr. Sırrı Şık, Bitlis il müftüsü Faysal Geylani de birer konuşma yaptı. İcazet töreninde duayı eski Siirt müftüsü Faruk Arvas yaptı. Konuşmaların ardında program, icazet merasiminin ardından verilen ikram ile sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN