Öz Sağlık-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Eryeşil'den  Kamu İşçilerine Yapılan Yüzde 45'lik Zamma İlişkin Açıklama 

Öz Sağlık-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Sabahattin Eryeşil, kamu işçilerine yapılan yüzde 45'lik zamma ilişkin açıklamalarda bulundu. 

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Eryeşil, "2023-2024 Kamu Çerçeve Protokolü görüşmelerinde  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından ücret zamları açıklamıştır. 

Açıklamaya göre;

Taban ücret (En düşük) 15.000 TL/Aya çekilmiştir. Üzerine %45 ücret zammı uygulanacaktır." Dedi. Eryeşil, yaptığı açıklamada, "En düşük günlük ücret brüt 725,00 TL olacaktır. 

Kamu Çerçeve Protokolünde; Prim ödemeleri, Fazla Çalışma ve Gece Çalışması, Gazi, Terör Mağduru, Şehit Yakını İşçilerimizin Prim ödemelerinde, Giyim ve Yemek yardımlarında, Ek Ödeme, Sosyal Yardım Ödemesi, Hizmet Zammı, İkramiye başlıklı maddelerde çeşitli düzenlemeler yapılmıştır. Sözleşme metni imzalandıktan sonra sizlerle paylaşılacaktır.

Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür eder, tüm kamu işçilerine hayırlı olmasını dileriz." Diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • FUAT | 12 Mayıs 2023 01:43

    Cumhurbaşkanı ve yöneticiler sahip çıkmışlarsa, o sendika zaten sarı, yani yalaka dernek olur. İsmi sendika olmaz. Dünyada yalaka sendika örneği yoktur. İlk burada olmuştur. Bir ilk için yanlış da olsa tebrik ediyorum. Tarihe adınızı bu şekilde yazdırdığınız için...! "YANDAŞ SENDİKA" gizli kamera Şakası gibi

  • Tahir kolay | 10 Mayıs 2023 12:27

    Cumhurbaşkanı ve Türkiş baskani haricinde kimsenin bir emeği olmadı. Kimse hiç bir sendika kedisine mal etmesin sakın...

BUNLARA DA BAKIN