Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Kız Erkek Müsabakalarına Siirt'te 21 İl'den 310 Sporcu Katıldı

Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından 22-23 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen okul sporları yıldızlar kız erkek Teakvando grup müsabakaları Siirt'te yapıldı. Yeni Kapalı Spor Salonu'nda yapılan müsabakalara 22 ilden 310 sporcu katıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt'te, Yeni Kapalı Spor Salonu’nda yapılan müsabakalara 22 ilden 310 sporcunun katıldığı mücabakalara ilişkin, Milli Takım Antrenörü ve federasyon temsilcisi Nurettin Uçar; “Şu an Siirt’te yapılmakta olan ortaokullar grup şampiyonasına hepiniz hoşgeldiniz. Siirt Valisi’ne, Belediye Başkanı’na ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne böyle bir organizasyonu buraya aldıkları için ve buraya gelen misafirlerle ilgilendikleri için öncelikle Taekwondo Federasyonu Başkanı sayın Doktor Metin Şahin adına teşekkür etmek istiyorum." dedi.

Mücadelelere 310 sporcu, 22 hakem, 21 il, ve 30 antrenörün katılımı gösterdiğini belirten Uçar, "3 gündür bu organizasyon devam ediyor, okullar müsabakası olduğu için her günün bitiminde okulların prosedürü gereği madalya törenlerimizi yapıyoruz. Madalya törenimize iştirak eden, valimiz adına, vali yardımcımıza, AK Parti İl Başkanı ve milletvekillerine teşekkür etmek istiyorum, bizleri yalnız bırakmadılar. Halkın da teveccühüyle okul sporlarının faaliyetini inşallah bugün kazasız belasız bitireceğiz. Burada ailelerimize çocuklarını Taekwondo Sporu’na yönlendirdikleri için teşekkür etmek istiyorum. İnşallah tekrar Siirt Bölgesi’nden güzel anılarla ayrılıp Siirt’e gelmeyi düşünüyoruz, hepinize teşekkür ediyorum” ifasdelerini kullanduç

Müsabakalar bittikten sonra, dereceye giren sporcular törenle ödüllendirildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN