Öğretmenler Arasında Ek Ders Ücretleri Tartışması: Neden Farklılık Var?

Öğretmenler arasında ek ders ücretleriyle ilgili yeni bir tartışma başladı. Bu tartışmanın ortaya çıkmasının sebebi, her öğretmenin aldığı ek ders ücretinin farklı olmasıydı. Örneğin, bir öğretmene 90 lira, diğerine ise 100 lira ödendiği görüldü. işte detaylar...

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Öğretmenler arasında ek ders ücretleriyle ilgili yeni bir tartışma başladı. Bu tartışmanın ortaya çıkmasının sebebi, her öğretmenin aldığı ek ders ücretinin farklı olmasıydı. Örneğin, bir öğretmene 90 lira, diğerine ise 100 lira ödendiği görüldü. Bir öğretmen, bu durumu sorguladı.

İşte sebebi:

Bugün okulda öğretmenler arasında bir ek ders ihtilafına düştük. Herkese farklı ücretlerden yattığını fark ettik. Örneğin bana 63 saate 6600 yatarken başka bir arkadaşıma 155 saatte 14.400 yatmış. Bu ek ders sayılarında DYK ya da sınav ücreti vs. yokken neredeyse ders başına 10 lira fark olması normal mi?

Hocam ek dersler çok farklı arada 90 saat fark var, hesap doğru bir yanlışlık yok, ek dersi fazla olandan vergi kesilmiş diğerinden kesilmemiş gibi düşünün.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN