Nezarethanedeki Sevgilisine Dürüm Getirdi: Şüphelenen Polisler Dürümü Açınca Hayrete Düştü

İstanbul Kağıthane'de bir kişi, uyuşturucu madde ticareti suçundan dolayı gözaltında olan sevgilisine dürüm getirdiğini söyleyerek görüşmek istedi. Dürüm içerisinde uyuşturucu saklandığını tespit eden polisler, dürümü getiren şahsı gözaltına aldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

İstanbul'da Kağıthane Çeliktepe Şehit Besami Şeker Polis Merkezi Amirliğinde yaşanan bir olay akıllara durgunluk verdi.

Polis ekipleri tarafından uyuşturucu madde satma gerekçesi ile yakalanan Yaren K., nezarethaneye yerleştirildi. Gözaltı haberini alan Yaren K'nın sevgilisi 36 yaşındaki Bilal Ahmet A., madde bağımlısı olan sevgilisine dürüm yaptırıp içerisine de uyuşturucu madde sakladı.

Dürüm ile birlikte polis merkezine gelen Ahmet A., sevgilisine yemek getirdiğini ileterek görüşme talep etti.

POLİS ŞÜPHELENDİ, DÜRÜMÜ AÇINCA ŞOKE OLDU

Şahsın hareketlerinden şüphelenen polis ekipleri, tedbir amacıyla dürümü kontrol etmek istedi. Dürümü açan görevliler, sıcaklık ve ıslaklıktan dolayı dağılmış bir şekilde uyuşturucu madde tespit etti.

Nezarethanedeki Sevgilisine Dürüm Getirdi: Şüphelenen Polisler Dürümü Açınca Hayrete Düştü

POLİS ÜZERİNİ ARAYINCA YİNE UYUŞTURUCU BULDU

Şahsın foyasının ortaya çıkması üzerine polis üst aramasını yaparak gözaltı işlemlerini uyguladı. Arama sonucunda montunun sol cebinden uyuşturucu madde çıktı. Aramaların ardından emniyette “uyuşturucu madde kullanmak”, “bisiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığı” ve “motosiklet hırsızlığı” suçundan kaydı olan Bilal Ahmet A. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan şahıs, “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan adliyeye gönderildi.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN