Murat Sancak'ın Takımı Adana Demirspor'da Mario Balotelli depremi! 'Şehri terk etti'

Ümraniyespor maçından sonra saha içinde hocasıyla tartışan Adana Demirspor'un yıldız futbolcusu Mario Balotelli, özel bir uçakla Adana'dan ayrılırken görüntülendi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Adana Demirspor’dan ayrılmak isteyen ve son olarak da Ümraniyespor maçının bitiş düdüğünün ardından Vincenzo Montella ile yaşadığı olayla gündeme gelen İtalyan golcü Mario Balotelli’nin kız arkadaşıyla birlikte Adana'dan ayrıldığı iddia edildi.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta Balotelli'nin, Adana Havalimanı'ndan özel bir uçağa bindiği görüldü.

32 yaşındaki futbolcu ve Adana Demirspor'un sosyal medya hesaplarından ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

ÖZEL JETLE AYRILDI

Maçtan sonraki günü Adana’daki evinde geçiren Balotelli, bugün sabah saatlerinde Adana Havaalanı’ndan havalanan özel jetle kentten ayrıldı. DHA’nın verdiği bilgiye göre, İtalyan yıldız, kulübün verdiği iki günlük izni yurt dışında geçirmek istediği için şehirden ayrıldı.

“BALOTELLI GİDECEKSE GİTSİN…”

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Fenerbahçe maçından sonra yaptığı açıklamada, Balotelli’nin takımdan ayrılacağı iddialarına şu yanıtı vermişti:

“Gidecekse de gitsin canım dünyanın sonu değil. Bir Balotelli gider, başka Balotelli gelir. Dzyuba'yı gitme ihtimaline karşı aldık. Tekliflere açığız. Bende indirim yok, bende pazarlık yok. 4 milyon Euro yatıran herkes alabilir. Bankaya yatıran parayı düdüğü çalar. 4 milyon verdikten sonra yok diyemiyorum zaten, serbest kalma maddesi 4 milyon Euro. Herkese duyurum olsun; almak isteyen buyursun alsın götürsün.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN