Muhtar dahil 3 kişinin cesedi ağılda bulundu, şoka giren köylünün sözleri kafa karıştırdı

Tokat'ta köy muhtarı ve 2 kişinin tabanca ile öldürülmüş halde bulunması, bölge halkında büyük korku uyandırdı. Şahısların yanında 2 tabanca bulunurken köy sakinlerinden Nail Ağır'ın sözleri ise kafa karıştırdı. Ağır, 'Aralarında bizim bildiğimiz kadar bir sorun yoktu. Her gün beraber oturup kalkıyorlardı.' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Tokat merkeze bağlı Eskiköy yaylasında yakınlarından haber alamayan köylüler yaylada bulunan ağılın olduğu bölgeye gitti. Bir hafif ticari aracın yanında 3 kişinin hareketsiz olarak yattığını fark eden köylüler jandarmaya haber verdi.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri Köy muhtarı Bahattin Karnak (47), Aydın Karnak (45) ile Halil Kargın (52) öldüğünü tespit etti. Olay yerinde yapılan incelemede şahısların yanında 2 adet tabanca ile çok sayıda boş kovan bulundu.

Tokat'ta 3 kişinin tabanca ile vurularak öldürülmesi olayı otopsiden sonra netleşecek

İlk bulgulara göre Aydın Karnak'ın diğer 2 kişiyi öldürdükten sonra intihar ettiği değerlendirildi. Otopsi işlemlerinin ardından olayın netlik kazanması bekleniyor.

Tokat'ta 3 kişinin tabanca ile vurularak öldürülmesi olayı otopsiden sonra netleşecek

Köy sakinlerinden Nail Ağır ise muhtar ile ölen kişinin yakın akraba olduklarını söyledi. Köy halkı olarak olayın şokunu yaşadıklarını belirten Ağır, "Aralarında bizim bildiğimiz kadar bir sorun yoktu. Her gün beraber oturup kalkıyorlardı. Birbirlerini mi vurdu başkası mı vurdu bilemiyoruz. Otopside belli olacak" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN