Minik Yürekler Kurtalan'da Depremzedeler İçin Kermes Düzenledi

Kurtalan'da Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy İlk Okulu, Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu ve Kurtalan İmam hatip Ortaokulu öğrencileri, düzenledikleri ortak kermesle elde ettikleri geliri depremlerde zarar gören insanların yararına bağışladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Kurtalan Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy İlk Okulu, Borsa İstanbul Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu ve Kurtalan İmam hatip Ortaokulu öğrencileri, deprem bölgelerine yardım etmek amacıyla ortak bir kermes düzenledi.

Evlerinde yaptıkları yiyecekleri düzenledikleri ortak kermeste satarak depremzedelerin yararına bağışladılar.

Kermese kkatılan öğrenciler, aileleri ve vatandaşlar depremzedelere az da olsa faydalı olmanın verdiği mutluluğu yaşadılar.

Kaymakam Tekin de Kermese Katıldı

Kermese, İlçe Kaymakamı Çağlar TEKİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel POLAT ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz de katıldı. Kaymakam TEKİN ve Müdür POLAT, öğrencilerin bu örnek davranışı için övgü dolu sözler sarf etti ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen kermese öğrencilerin aileleri ve ilçe halkı da katıldı. Renkli görüntülere sahne olan kermeste, çeşitli lezzetler ve el işleri satışa sunuldu.Minik Yürekler Kurtalan'da Depremzedeler İçin Kermes DüzenlediMinik Yürekler Kurtalan'da Depremzedeler İçin Kermes DüzenlediMinik Yürekler Kurtalan'da Depremzedeler İçin Kermes DüzenlediMinik Yürekler Kurtalan'da Depremzedeler İçin Kermes DüzenlediMinik Yürekler Kurtalan'da Depremzedeler İçin Kermes Düzenledi

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN