Millet İttifakı Adayı Umut Dayanan: Omuz Omuza Kılıçdaroğlu'na Destek Olmaya Devam Edeceğiz

Millet İttifakı'nın 1'inci sıra Siirt milletvekili adayı Av. Umut Dayanan, remi olmayan sonuçlardan sonra bir teşekkür mesajı yayınlayarak, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'na destek olmaya devam edeceğini belirtti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Dayanan, seçimin ardından yayınladığı emsajda, "14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Milletvekilliği Genel seçimlerini 12.878 tane pırlanta gibi yürek kazanarak tamamlamış bulunmaktayım." dedi.

"Kıymetli Hemşehrilerim, Değerli Yol Arkadaşlarım, Eşit, Adil, Özgür ve Zengin bir Siirt idealiyle başladığımız Hak, Hukuk ve Adalet mücadelesinde tüm Siirt halkının samimi desteğini gittiğim her köy'de, her ilçede ve şehir merkezinde yanı başımda hissettim." diyen Dayanan mesajında, "14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Milletvekilliği Genel seçimlerini 12.878 tane pırlanta gibi yürek kazanarak tamamlamış bulunmaktayım. Seçim sürecinde; özellikle üst düzey bürokrasi tarafından Millet İttifakına karşı sistematik bir şekilde seçim çalışması yapıldığını üzülerek müşahede ettik. Mücadelemiz, özünde onlarında taraf olmak zorunda kalmadıkları bir sistem inşasının mücadelesi olmasına rağmen, seçimlere en çok üst düzey bürokrasinin müdahil olması hususunda takdiri Siirt halkının vicdanına bırakıyorum. Seçimin sonunda, Üç Dili Barış, Kardeşlik ve Hoşgörü Şehri Siirtimiz de, orta direk ailelerin, derdi memleket olan, okumuş, vizyon sahibi çocuklarının ayağı yere basan, feodal yapıların ve sermaye sahiplerinin arkasına sığınmayan, temiz ve güçlü bir siyaset yapabileceğini ispat etmiş olmanın haklı gururunu yaşadığımı özellikle belirtmek isterim." ifadelerini kullandı.

Kazanan adayları tebrike den Dayanan, "Kıymetli Hemşehrilerim, Değerli Yol Arkadaşlarım, 28. Dönem Milletvekilliği Seçimi sonucunda Siirt Milletvekili seçilen; Sayın Sebahat ERDOĞAN SARITAŞ, Sayın Mervan GÜL, Sayın Tuncer BAKIRHAN' 1 tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.

"Cumhurbaşkanlığı 2.Tur seçimlerinde; işçi, emekçi, öğrenci,memur, kadın, erkek, genç ve yaşlısıyla verdiğimiz sözü tutmak, memlekete baharı getirmek için el ele, kol kola, omuz omuza Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU' na destek olmaya devam edeceğiz." diyen Dayanan, açıklamasında şunları söyledi:

"Siyasete girdiğim günden bu yana, her kararımda yanımda olan eşime, anneme, babama, tüm aileme, yakınlarıma ve dostlarıma, Aynı listede birlikte çalıştığımız Dr. Deniz ACAR ve M. Zakir KIZILAY' a, Millet İttifakı bileşeni partilerin çok değerli il başkanlarına, ilçe başkanlarına, belde başkanlarına, tüm teşkilat mensuplarına ve yol arkadaşlarımıza destekleri için yürekten teşekkür ediyor ve kendilerinden helallik diliyorum. Kıymetli Hemşehrilerim, Değerli Yol Arkadaşlarım, 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2.Tur seçimlerinde; işçi, emekçi, öğrenci,memur, kadın, erkek, genç ve yaşlısıyla verdiğimiz sözü tutmak, memlekete baharı getirmek için el ele, kol kola, omuz omuza Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU' na destek olmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerim müsterih olsun, Korku iklimine son verip, umut iklimini egemen kılacağız. #HepBeraber çalışıp, Birleşe Birleşe Kazanacağız... Saygılarımla."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN