MHP Siirt-Pervari İlçe Başkanı Abdurrezak Kandemir 8 Yıllık Görevinden İstifa Etti! Yeni Partisi Belli Oldu

MHP Pervari İlçe Başkanı Abdurrezak Kandemir, 8 yıl boyunca yürüttüğü görevinden istifa ettiğini duyurdu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

MHP Pervari İlçe Başkanı Abdurrezak Kandemir, hazırladığı istifa dilekçesini MHP Genel Başkanlığına sundu. 

Kandemir, şu ifadelere yer verdi:

"16 Nisan 2016 tarihinden bu yana şanla, şerefle, başım dik ve anlım ak bir şekilde Siirt ili Pervari ilçesi MHP İlçe Başkanlığı görevini yapmaktayım. Bugüne kadar Genel Başkanım Bilge Lider Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beyin talimatları doğrultusunda önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben ilkesi ile partimin çıkar ve menfaatlerini koruyup kollamak için elimden geldiğince maddi ve manevi her türlü imkanımı kullandım ve bu saatten sonrada teşkilatımın bir ülkücü neferi olarak yapmaya devam edeceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü “ 36.”
Maddesinde yer alan “ülke ve parti menfaatlerine, kanun tüzük ve yönetmelikler ile partinin ilke, amaç , hedef ve politikalarına aykırı tutum ve davranışlarda bulunulması, teşkilatların birlik ve uyum içerisinde sevk ve idaresinde zafiyet gösterilmesi. “Gereğince gerek maruz kaldığım gerekse şahit olduğum bu durumlar yaşandığı için özellikle tarafıma karşı sergilenen bu tavır ve tutumlardan dolayı çok sevdiğim uğruna maddi ve manevi olarak bedel ödediğim Milliyetçi Hareket Partisi Pervari İlçe Başkanlığı Görevimden İstifamın kabulünü talep etmekteyim Cennet Mekan Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ'in izinde Bilge Lider Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ'nin emrinde olmaya partim ve teşkilatımın ALLAH (c.c.) Ömür verdikçe sadece Pervari'de değil bütün Türkiye’de hizmetinde olmaya devam edeceğimden hiç kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın."

Kandemir Yeniden Refah Partisine katıldı

Eski MHP'li Başkan Yeniden Refah Partisine katıldı. MHP'nin eski Pervari İlçe Başkanı Abdurrezak Kandemir, Yeniden Refah Partisi rozetini taktı.

MHP Siirt-Pervari İlçe Başkanı Abdurrezak Kandemir 8 Yıllık Görevinden İstifa Etti! Yeni Partisi Belli Oldu

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN