MHP Eruh'ta Adayını Geri Çekti, AK Parti'yi Destekleyecek!

MHP, Siirt'in Eruh ilçesinde belediye başkan adayını geri çektiğini duyurdu. MHP Eruh İlçe Başkanı Tahir Keskin, seçimde Cumhur İttifakı adayı AK Partili Cevher...

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

MHP, Siirt’in Eruh ilçesinde belediye başkan adayını geri çektiğini duyurdu. MHP Eruh İlçe Başkanı Tahir Keskin, seçimde Cumhur İttifakı adayı AK Partili Cevher Çiftçi’yi destekleyeceklerini açıkladı.

Konu ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi MHP Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez, Eruh ilçesinde adaylarını çektiklerini, 31 Mart’ta Eruh’ta Cumhur İttifakı ortak adayı AK Parti Belediye Başkan adayı Cevher Çiftçi’yi destekleyeceklerini belirtti.

AK Parti Eruh Belediye Başkan adayı ve mevcut başkan Cevher Çiftçi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız ve AK Parti Eruh Belediye Başkan Adayımız Sn. Cevher ÇİFTÇİ, beraberindeki heyeti ile birlikte Eruh Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Sn. Tahir KESKİN ve heyetini ziyaret ederek 31 Mart 2024 Eruh Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak Belediye Başkan Adayımız Sn. Cevher ÇİFTÇİ beyi destekleme kararı aldıklarını duyurdular.

Çiftçi, “Memleketimize daha güzel hizmetlere adım atmak için 31 Mart 2024 seçimlerinde Eruh Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Sn. Tahir KESKİN ve yöneticilerine şahsıma ve Partimize vermiş olduğu desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerinde bulundu.

MHP Eruh'ta Adayını Geri Çekti, AK Parti'yi Destekleyecek!

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • CEHVER | 21 Şubat 2024 02:03

    VİZONTELE..!

BUNLARA DA BAKIN