MHP'den Fenerbahçe Seçimi Öncesi Ali Koç'a ''Koşulsuz Destek''
Fenerbahçe'nin 13-14 Eylül'de yapılacak olağanüstü genel kurulu öncesi MHP, mevcut başkan Ali Koç'a açık destek mesajı verdi. Ülkü Ocakları da camiayı birlik içinde Koç'un etrafında kenetlenmeye çağırdı.
Fenerbahçe Kulübü’nün 13-14 Eylül’de düzenleyeceği olağanüstü genel kurul öncesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) mevcut başkan Ali Koç’a açık destek verdi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Eyyup Yıldız, Ali Koç’un MHP Genel Merkezi’ni ziyaret ettiği fotoğrafları paylaşarak, “Fenerbahçe Kongresi’nde desteğimiz koşulsuz ve şartsız Ali Koç’tan yanadır” ifadelerini kullandı.
Gençlik kolları Ülkü Ocakları da Koç’a desteğini ilan etti. Ankara Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Şanlı, yaptığı açıklamada, “Milliyetçi-Ülkücü Hareketin bir neferi olarak, gerçekleştirecek Fenerbahçe Olağanüstü Kongresi’nde Sayın Başkan Ali Koç’a desteğimizin tam ve koşulsuz olduğunu tüm kamuoyuna ilan ederiz. Bugün de aynı kararlılıkla Fenerbahçe’nin geleceği için irademizi ortaya koyuyoruz” dedi.
Şanlı, kongre üyeleri, camia fertleri ve futbolseverleri birlik ve beraberlik içinde Ali Koç’un etrafında kenetlenmeye çağırarak, “Fenerbahçe için, camiamız için, büyük Türkiye için… Ne Mutlu Türk’üm Diyene!” ifadelerini kullandı.
MHP ve Ülkü Ocakları’nın açıklamaları, Ali Koç’un seçim öncesi önemli bir destek aldığı şeklinde değerlendiriliyor ve kulüp içinde etkili bir birlik mesajı olarak öne çıkıyor.
Bakmadan Geçme





