Meteoroloji Uyardı! Tüm Yurdu Saracak

Meteoroloji'nin tahminlerine göre bugün yurdun tamamında yağış hakim olacak. Hava sıcaklıklarında birkaç derece düşüş yaşanırken yağışlar güney kıyılarımızda kuvvetini artıracak.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna dair güncel tahminlerini yayınladı. Bugün tüm yurtta sağanak yağış beklenirken Akdeniz kıyılarında yağışların kuvvetini artıracağı tahmin ediliyor. Yarın yurdun batısından başlayarak etkisini yitirecek olan yağışlı hava dalgası hafta sonuyla birlikte yurdu terk edecek. Hava sıcaklıklarında yükseliş yaşanacak.

YURT GENELİ İÇİN UYARI

Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

Yağışların, Marmara'nın Doğusu, Akdeniz, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Tunceli, Muş ve Bingöl çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altıda seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Uyardı! Tüm Yurdu Saracak

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN