Meksika parlamentosunda ''İnsan olmadığı'' öne sürülen iki varlığın görüntüleri yayınlandı

Meksika parlamentosunda 'İnsan olmadığı' öne sürülen iki varlığın görüntüleri yayınlandı. Varlıkların dünya dışı oldukları iddia edilirken, kalıntıların 1000 yıllık olduğu belirtildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Mexico City'deki bir kongre duruşmasında, "İnsan olmadığı" iddia edilen iki varlığın kalıntıları sunuldu. Bu dikkat çekici gelişmeyi gazeteci ve Ufolog Jaime Maussan aktardı. Maussan, bu 'cesetlerin' dünya dışı varlıkların 1000 yıllık fosilleşmiş kalıntıları olduğunu iddia etti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Artı Siirt (@artisiirt)'in paylaştığı bir gönderi

Olağanüstü iddialar, tanımlanamayan anormal olaylarla ilgili kapsamlı bir kongre duruşması sırasında ortaya atıldı. 

Maussan, "Halkın insan dışı teknolojiler ve insan dışı varlıklar hakkında bilgi sahibi olma hakkı vardır. Bizi birleştiren, ayrıştırmayan bir konuyu tartışıyoruz. Bu evrende yalnız olmadığımız gerçeğini kabul etmeliyiz" şeklinde konuştu.

Duruşmada, Temmuz ayındaki ABD Kongre duruşmasında ifade veren eski ABD Donanması pilotu Teğmen Ryan Graves ve Harvard'da astrofizik profesörü Profesör Avi Loeb gibi önemli isimler de yer aldı.

Duruşma sırasında, bir savaş uçağının çektiği ve bulutların üzerinde süzülen 11 ayrı ışığı gösteren askeri görüntüler dahil olmak üzere birçok askeri görüntü sunuldu.

Aralarında ABD'li kongre üyesi Tim Burchett'in de bulunduğu bazıları nesnelerin dünya dışı kökenlere sahip olduğuna inanırken, diğerleri bunların daha çok gizli askeri operasyonlar olduğunu savunuyor.

Temmuz ayındaki ABD kongre duruşmasında konuşan UFO ihbarcısı David Charles Grusch, hükümetin sağlam uzaylı araçlarına dair kanıtları sakladığını iddia etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN