Lokman Özcan, AK Parti Siirt Milletvekili Aday Adayı Oldu

Pervari AK Parti İlçe Başkanlığını yapmış 27. Dönem Milletvekili adayı Lokman Özcan, 28 Dönem Milletvekilliği seçiminde Siirt'ten AK Parti Milletvekilliği için Aday Adaylık başvurusunu AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç'a yaptı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Pervari AK Parti İlçe Başkanlığını yapmış 27. Dönem Milletvekili adayı Lokman Özcan, 28 Dönem Milletvekilliği seçiminde Siirt'ten AK Parti Milletvekilliği için Aday Adaylık başvurusunu AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç'a yaptı.

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Beğendik Belediye Başkanı Görgün Özdemir,İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, AK Parti Pervari İlçe Başkanı Tekin Özer, Pervari'den kalabalık bir vatandaş topluluğu ile birlikte, aday adaylık için başvurusunda bulundu.

Adıyan” aşiretine mensup Pervari’nin tanınan şahsiyetlerinden merhum Emin Ağa’nın oğlu olan Lokman Özcan, AK Parti’ye giderek aday adaylık başvurusunu resmen yaptı.

AK Parti binasına kalabalık bir aşiret mensubu ile birlikte giden Lokman Özcan aday adaylık başvuru evraklarını AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’a teslim etti. 

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Lokman Özcan yaptığı açıklamada; Siirt'ten Milletvekilliği için Aday Adaylık başvurumu yaptığını, Adaylığımı düşünürken öncelikli olarak Pervarili Hemşehrilerimin rızasını alarak, sonra İlçe teşkilatlarımızın onayını aldıktan sonra İl Başkanımız ve İl Teşkilatında olan arkadaşlarımında onayını alarak bu işe talip olduğunu söyledi.

Lokman Özcan, aday belirleme sürecinin sonunda adaylığım kabul edilir veya edilmez, ben AK Partinin bir hizmetkarı olacağını ve öylede devam ederek seçim çalışmalarının her alanında yer alacağımı ifade etti.AK Parti Milletvekili Aday Adayı Lokman Özcan, konuşmasının ardından tebrikleri kabul etti. Lokman Özcan Pervari’de 25 yıl Belediye Başkanlığı yapan Emin Ağanın 14 erkek çocuğunun 8. oğludur.  Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan’ın abisi olan ve büyük bir oy potansiyeline sahip olan aşiret mensubu Özcan, önceki genel seçimde AK Parti 3. sıra Milletvekili adaylığında yer bulmuştu.

Lokman Özcan, AK Parti Siirt Milletvekili Aday Adayı Oldu

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Kerem Utukan | 16 Mart 2023 01:27

    45 yıl önce Rahmetli Tarık Akan ile Tuncel Kurtik Siirt memleketinde sürü isimli filmi çekmişlerdi. Dünya film sayesinde yöre insanlarının sıkıntılarını anladı. Biz anlamayamadık. Eskiden seçim dönemlerinde terzilerin yüzü gülerdi, şimdi konfeksiyoncuların. Vah ki vah memleketim. Düzen böyle bu gemide

BUNLARA DA BAKIN