KYK yurt ücretleri iade edilecek

Gençlik ve spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, depremzedelerin KYK yurtlarına alınması nedeniyle 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için yurt ücreti ödeyen öğrencilere yatırdıkları paranın iade edileceğini açıkladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlığın yurtlarında 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için ücret ödeyen öğrencilerin, ücretlerinin iade edileceğini, depremzede öğrencilerin ise hiçbir ücret ödemeyeceğini ifade etti.

Kasapoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, depremzede öğrenciler ve KYK yurt ücreti ödeyen öğrencilere ilişkin açıklama yaptı.

Kasapoğlu, açıklamasında, 20 Şubat itibariyla yurtta kalan öğrencilerin ücret ödemeye devam edeceğini ancak depremzede öğrencilerin ise ücret ödemeyeceğini belirtti.

Kasapoğlu'nun açıklamasının tamamı şöyle:

"Sevgili gençler, GSB Yurtlarımızda 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için ücret ödeyenlerin ücretleri iade ediliyor. 20 Şubat itibarıyla yurtta kalan gençlerimiz ücret ödemeye devam edecek olup depremzede öğrencilerimiz ise hiçbir ücret ödemeyecektir."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN