Kurtalanlı öğrenciler Kayseri'de Siirt'i temsil edecek

Temel Eğitim Birimi tarafından organize edilen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında, Siirt il birincisi olan Kurtalanlı öğrenciler Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından madalya verilerek ödüllendirildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt il birincisi olan öğrenciler 10, 11 ve 12 Haziran tarihleri arasında Siirt’ti temsil etmek üzere Kayseri’de yapılacak olan Türkiye şampiyonasında yarışacak.

Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Temel Eğitim Birimi tarafından organize edilen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında, ilçe birincileri Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından madalya verilerek ödüllendirildi. Kurtalan ilçe birincileri, Siirt’te gerçekleştirilen turnuvada 5 kategoride yarıştı, Siirt’te gerçekleştirilen turnuvada Kurtalan’dan 4 ilkokul öğrencisi akıl ve zeka oyunları il birincisi olurken ortaokullarda bir daldan birincilik elde edildi. Akıl ve zeka oyunları kapsamında farklı dallarda il birincisi olan öğrenciler 10, 11 ve 12 Haziran tarihleri arasında Siirt’ti temsil etmek üzere Kayseri’de yapılacak olan Türkiye şampiyonasında yarışacak.

Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yaptığı duyuruya göre Kayseri’de düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasında Siirt’ti temsil edecek olan Kurtalanlı öğrenciler şu şekilde, İlkokul Küre Oyunu dalında Kurtalan Ertuğrul Gazi İlkokulu öğrencisi Serhat Kublay, İlkokul Equilibrio Oyunu dalında Kurtalan Ertuğrul Gazi İlkokulu öğrencisi Pelvin Asma, İlkokul Pentago Oyunu dalında Kurtalan Ertuğrul Gazi İlkokulu öğrencisi Elif Bebe, İlkokul Qbitz Oyunu dalında Kurtalan Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Deniz Petek ve Ortaokul Mangala Oyunu dalında Kurtalan Sümer Ortaokulu öğrencisi Nurullah Hansu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN