Siirt Kurtalan'da Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı

Kurtalan Beykent Caddesi'nde Y.K. ile E.T. arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada E.T. bıçakla yaralandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Siirt'in Kurtalan ilçesinde, Beykent Caddesi'nde yaşanan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle Y.K. ile E. T. arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tartışma sırasında Y. K., E. T.'yi bıçakla yaraladı.

Olayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yaralı E. T., ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak inceleme başlattı.

Kavgaya karışan Y. K. gözaltına alınırken, olayın nedeni hakkında soruşturma devam ediyor. Yetkililer, vatandaşları bu tür şiddet olaylarından kaçınmaları konusunda uyararak, herhangi bir anlaşmazlık durumunda itidalli davranmanın önemini vurguladı.

Bu tür olayların önlenmesi için toplumda huzur ve güven ortamının korunması gerektiği belirtilirken, yaralı E. T.'nin sağlık durumunun takip edildiği bildirildi.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN