Kurtalan'da AK Parti Seçim Lokali Açılışını Yoğun Katılımla Gerçekleştirdi

Siirt'in Kurtalan ilçesinde düzenlenen AK Parti seçim lokali açılışına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Adaylar, hedeflerini ve vaatlerini dile getirirken, partililer seçim atmosferine giriş yaptı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Kurtalan'da AK Parti tarafından düzenlenen seçim lokali açılışı büyük ilgi gördü. Siirt Belediye Başkan adayı Ekrem Olğaç, "12'de 12 yapacağımıza inanıyoruz" şeklinde bir konuşma yaparak seçim sürecine olan inançlarını dile getirdi. Kurtalan Belediye Başkan adayı Nevzat Karaatay da konuşmasında vaatlerini ve hedeflerini aktardı.

AK Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan da katılımcılara seslenerek partilerinin vizyonunu ve hedeflerini anlattı. Ayrıca, seçim lokali açılışına yoğun bir vatandaş katılımı oldu. Bu açılış, yerel seçimlerin önemine ve adayların halkla buluşma çabalarına işaret etti.

Kurtalan'da AK Parti Seçim Lokali Açılışı Yoğun Katılımla GerçekleştiKurtalan'da AK Parti Seçim Lokali Açılışı Yoğun Katılımla GerçekleştiKurtalan'da AK Parti Seçim Lokali Açılışı Yoğun Katılımla GerçekleştiKurtalan'da AK Parti Seçim Lokali Açılışı Yoğun Katılımla Gerçekleşti

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN