Koyuncu Ailesinin Mutlu Günü

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Siirt İl temsilcisi ve Medya Siirt Genel Yayın Yönetmeni Turhan Koyuncu'nun biricik oğlu Alişan Koyuncu, Ayşe Uğuz ile evliliğe ilk adım atarak Kocaeli Başiskele'de aile büyüklerinin katılımı ile nişanlandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Siirt İl temsilcisi ve Medya Siirt Genel Yayın Yönetmeni Turhan Koyuncu’nun biricik oğlu Alişan Koyuncu, Ayşe Uğuz ile evliliğe ilk adım atarak Kocaeli Başiskele’de aile büyüklerinin katılımı ile nişanlandı.

Nişandan önce Gelini İstemeyi  Aile Büyüğü damadın dedesi Abdullah Soyler yaparken, Nişan yüzüklerini damadın amcası M.Ali Koyuncu taktı.

Koyuncu ve Uğuz aileleri bu mutlu günlerinde nişanlarının kusursuz olması adına ellerinden gelen bütün çaba ve gayretleri göstererek, konuklarla tek tek ilgilendiler.

Ayşe&Alişan çiftinin kıyafetlerinin uyumu ve mutlulukları da gözlerden kaçmadı. Genç çift nişan merasimine gelen konukların yanlarına giderek herkese ayrı ayrı ‘hoş geldiniz’, dediler.

Nişan yüzüklerini damadın amcası  M. Ali Koyuncu taktı. Yüzükleri takarken duygu dolu anlar yaşayan Koyuncu, çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, beraber çıktıkları bu yolda birbirlerine sıkı sıkı sarılmaları gerektiğini ifade etti.

Nişan törenine Koyuncu ile Uğuz ailelerinin yanı sıra İstanbul, Yalova, Kocaeli olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.
Medya Siirt olarak Alişan&Ayşe çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Koyuncu Ailesinin Mutlu GünüKoyuncu Ailesinin Mutlu GünüKoyuncu Ailesinin Mutlu GünüKoyuncu Ailesinin Mutlu Günü

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN