Kocaeli Siirtliler Derneğinin Yeni Yönetimi Belli Oldu

KOCAELİ Siirtliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KOSİDER), Kocaeli Sivil Toplum Merkezi'nde olağanüstü olarak toplandı. Genel kurulda tek listeyle seçime gidilirken, liste dernek üyeleri tarafından oy çoğunluğuyla kabul edildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

KOCAELİ Siirtliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KOSİDER), Kocaeli Sivil Toplum Merkezi’nde olağanüstü olarak toplandı. Genel kurulda tek listeyle seçime gidilirken, liste dernek üyeleri tarafından oy çoğunluğuyla kabul edildi.

BİRÇOK ÖNEMLİ İSİM KATILDI

Genel kurula Demokrat Partisi Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Demokrat Parti İlçe Başkanı Nuray Macit, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Sebahattin Yamak, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, Kocaeli Ağrılar Dernek Başkanı Nurettin Kaplan, Kocaeli Karslılar Dernek Başkanı Ali Can Kazgan, Kocaeli Mardinliler Dernek Başkanı Aysel Su Yarış ve birçok önemli isim katıldı.

Kocaeli Siirtliler Derneğinin Yeni Yönetimi Belli Oldu

YÖNETİM VE DENETİM KURULLARI BELİRLENDİ

Genel kurul sonucu kabul edilen listede Cumali Boz, Ahmet Mesut Ataker, Şahabettin Özerdem, Mustafa Baykara, Necmettin Ödümlü, Gökhan Nalbant ve Yılmaz Solmaz yönetim kurulunun asil üyelerini oluştururken; Suat Okuyucu, Cemal Boz, Okan Nalbant, İsmet Erçin, Cevat Okuyucu, Selami Demir ve Hüseyin Damar yönetim kurulunun yedek üyelerini oluşturdu. Denetim kurulu asil üyeliğinde ise Bayram Genç, Mehmet Sait Boz ve Hayrullah Özerdem bulunurken; denetim kurulunun yedek üyeliğinde Ayhan Nalbant, İlhan Boz ve Murtaza Seven isimleri yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN