Kim Milyoner Olmak yarışmasıyla tanınan KHK'lı doktor işine iade edildi

13 yıl önce Kenan Işık'ın sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına katılan tıp öğrencisi Ercan Atay'ın videosu sosyal medyada yeniden gündem oldu. Meslekten ihraç edilen Atay, görevine iade edildi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

İstanbul Çapa Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra kamuda göreve başlayan ama bir süre sonra KHK ile ihraç edilen Atay’ın şimdi nerede olduğu ve ne yaptığı merak edildi.

Instagram hesabından açıklama yaparak hakkındaki tüm sorulara cevap veren Atay, bir hemşirenin iftirası sonucu işinden atıldığını ancak 6 yıl sonra kamudaki görevine geri döndüğünü söyledi.

Birlikte çalıştıkları bir hemşirenin “Teröristlere ilaç yazdı. Onlar da e-reçete şifresiyle ilaçları eczaneden aldı’’ ihbarı sonrası mesleğinden uzaklaştırıldığını belirten Ercan Atay, “6 yıl süren bu soruşturmadan hiç haberim olmadı. Hiç ifadeye çağrılmadım; gözaltı ve tutukluluk olmadı. Hatta askerliğimi bile bu dönemde yaptım. Yazdığım tüm reçeteleri incelemişler. 6 yılın sonunda kamu görevime iade edildim. Özür olarak da tazminat ödediler.’’ dedi.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN