Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'montajlı video' tepkisi: Gençlere sesleniyorum. Utanmadan montajlı içeriklerle sizlere kara propaganda yapan biri var!

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini montajlanmış video ile hedef alan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, 'Utanmadan montajlı içeriklerle sizlere kara propaganda yapan biri var' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde gençlerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, bir soru üzerine, daha önce İstanbul mitinginde de izlettirdiği montaj videoyu yeniden gösterdi. Erdoğan,  Kılıçdaroğlu'nun reklam filmine montajla PKK lideri Murat Karayılan'ın eklenmiş halini gerçek gibi anlattı.

Reklamlara Tıklayarak Bize Destek Olabilirsiniz! Artı Siirt :) 

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından montajlanmış görüntüyle, orijinal görüntünün yer aldığı haberi paylaşarak, şunları yazdı:

“Gençlere sesleniyorum. Utanmadan montajlı içeriklerle sizlere kara propaganda yapan biri var. Eşik işte buradadır. Halep oradaysa, arşın buradadır.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN