Kılıçdaroğlu'ndan dev yatırım planı! 3 yılda 325 Milyar Dolar

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yatırım bankaları ve fonlarla yaptığı görüşmelere ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'İlk 3 yılımızda en az 100 milyar dolar doğrudan yatırım, emeklilik fonlarından 75 milyar dolar, sürdürülebilirlik fonlarından da 150 milyar dolar yatırım alacağız. Ülkemize para akacak' ifadelerine yer verdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün açıkladığı ‘Ekonomi Vizyon Belgesi’nin ardından bugün sosyal medya hesabından yeni bir video paylaştı.

'ÜLKEMİZE PARA AKACAK'

Türkiye için yeni bir vizyon yolculuğunun başlayacağını ifade eden Kılıçdaroğlu; yatırım bankaları ve fonlarla yaptığı görüşmelerde CHP iktidarının ilk 3 yılı için toplamda 325 milyar dolarlık bir yatırım konusunda anlaştıklarını ifade etti. Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

5 trilyon 461 milyar dolar yöneten yatırım bankaları ve 500 milyar dolarlık fonlarla toplantılar yaptım. İlk 3 yılımızda en az 100 Milyar dolar doğrudan yatırım, emeklilik fonlarından 75 milyar dolar, sürdürülebilirlik fonlarından da 150 milyar dolar yatırım alacağız. Ülkemize para akacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN