Kaymakam Bağlı , Tarım Kredi Kooperatifi Marketi'nin Açılışını Yaptı

Kaymakam/Belediye Başkanvekili Emin Bağlı, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden olan ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Market'inin Baykan Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik AŞ bünyesinde faaliyet gösteren Tarım Kredi Kooperatif Market’inin Baykan  Şubesi baykan’da törenle açıldı.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market’in üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi kurması açısından önemli olduğunun altını çizen Kaymakam / Belediye Başkanvekili Emin Bağlı , “Bu tür marketler, piyasa için bir denge unsuru olacak ve rekabeti getirerek tüketicimize daha kaliteli ve fiyat yönünden uygun ürünlerin tüketiciyle buluşmasını sağlayacak, piyasadaki fiyat istikrarını koruyacak. Özellikle ilçemizin ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayacak, satış mağazasının Baykan’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yapılan duanın ardından açılış kurdelesini kesen Kaymakam / Belediye Başkanvekili Emin Bağlı ve beraberindeki protokol üyeleri marketi gezerek ürünleri incelediler. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN