Kadınları erkeklerden soğutan 5 davranış! İlişkiyi bir anda bitiriyor

İlişkiler karmaşık olsa da genel bazı kurallar çoğu kişinin ilişkisini etkiliyor. Kadınları erkeklerden soğutan bu davranışlar ilişkinin aniden bitmesine neden olabiliyor. Erkeklerin bazı hareketleri kadınların sevgisini tüketebiliyor. Ayrıntıları sizin için derledik.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Bu davranışlar uzun süreli ilişkilerde kadınların erkeklerden soğumasına neden oluyor. Kadınların sık sık ilişkilerinden şikayet ettiği bu konular bir süre sonra ilişkinin aniden bitmesine neden olabiliyor. 

Peki, kadınları erkeklerden en çok soğutan davranışlar nelerdir?

KABA, BASKICI VE AŞIRI KISKANÇ OLMASI

İlişkinin heyecanıyla ilk anda birçok şey görmezden gelinebiliyor ancak zaman ilerledikçe daha önce görmezden gelinen sorunlar ciddi boyutlara ulaşabiliyor. 

Kadınları erkeklerden soğutan davranışların başında erkeklerin sürekli olarak kaba davranması geliyor. Sevgiyle karşısındakinin bu davranışını alttan alan kadın bir süre sonra sevgisini tüketiyor ve ilişkiyi aniden bitirebiliyor. 

Bunun yanı sıra kadının özgürlüğünü elinden alan baskıcı davranışlar ve aşırı kıskanç tavırlar ilişkiyi sinsice tüketen en önemli diğer nedenlerin arasında yer alıyor.

İLGİSİZ VE UMURSAMAZ DAVRANMASI

İlgisizlik bir çok kadınını ortak sorunlarından biri. Erkeğin kadına ilgisiz davranmaya başlaması, gereken özeni göstermemesi ve onu sevgisiz bırakması kadınları erkeklerden soğutuyor. 

Özellikle olaylar karşısında umursamaz davranan, kadının duygularıyla ya da evdeki güncel konularla ilgilenmeyen erkek kadınları çileden çıkarıyor.

MADDİ KAZANCINI GÖZE SOKMASI

  • "Her şeyin var neden şikayet ediyorsun" 
  • "Benim sayemde yaşıyorsun"
  • "Yediğin önünde yemediğin arkanda daha ne istiyorsun"

İlişkilerde sıklıkla kullanılabilen bu ve benzeri imalar ilişkiyi içten içe bitiriyor. Güçlü bir maddi kazanç yaşamak için faydalı olsa da erkeklerin bu konuyu göze sokması kadınları erkeklerden soğutan davranışların arasında geliyor.

SORUMSUZ VE BENCİL DAVRANMASI

Kadınların şikayet ettiği en yaygın sorunlardan biri de sorumsuz davranan ve bencilce hareket eden erkeklerdir. İlişkiler emek ve sorumluluk temelleri üzerine kuruludur ve sağlıklı bir ilişkide bunun karşılıklı olması gerekir. 

Erkeklerin sadece kendini düşünmesi, karşı tarafın isteklerini ve duygularını yok sayması kadınları bir ilişkiden soğutan davranışlardan biridir. Bencil ve sorumsuz erkek, evliliklerde önemli sorunlar yaşanmasına neden olur.

SORUNLARI KONUŞMAKTAN KAÇMASI, DİNLEMEMESİ

Kadınları erkeklerden soğutan davranışlardan biri de erkeklerin sorunları konuşmaktan kaçması ve kadını dinlememesi. 

Sürekli dırdır eden kadınlardan şikayet eden erkekleri duymuş olabilirsiniz, bu yaygın durum, erkeğin kadın gerçekten dinlemiyor olmasından kaynaklanabiliyor. Dinlenmediğini düşünen kadın, kendinin anlatabilmek için daha çok konuşmaya başlayabiliyor ancak bu noktada da erkek dinlemekten iyice kaçıyor.  

Karşılıklı net ve doğru bir iletişim kuramayan çiftler uzun tartışmalara rağmen bir sonuca ulaşamaz.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN