İYİ Parti Siirt Kadın Kolları Başkanı İstifa Etti!

İYİ Parti Siirt Kadın Politikaları Başkanı Filiz Sevük Polat görevinden istifa etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Eğitim hayatı nedniyle istifa ettiğini duyuran İYİ Parti Siirt Kadın Politikaları Başkanı Filiz Sevük Polat, "İYİ Parti ailesinden her ne kadar ayrılıyor olsam da fikirlerin, olaylara bakış açınız ve ekip içi paylaşımlarınız ile hep zihnimin bir köşesinde yer alacaksınız." açıklamasında bulundu.

Polat, açıklamasının devamında, "Değerli ekip arkadaşlarım ve başkanlarım. Birlikte güzel deneyimler yaşadığımız Siirt iyi parti kadın politikalar görevimden ayrılmış bulunuyorum. Her zaman daha iyiyi hedefleyerek çalıştığımız süre boyunca bana umduğum şeylerden fazlasını kattınız. Hepinize takım halinde çalışırken bilginizi ve deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. İyi parti ailesinden her ne kadar ayrılıyor olsam da fikirlerin, olaylara bakış açınız ve ekip içi paylaşımlarınız ile hep zihnimin bir köşesinde yer alacaksınız." dedi.

Önceki dönem il başkanı ve mevcut il başkanlarına teşekkür ettiğini belirten Polat, İYİ Parti için ellerinden gelen çalışmaları ise devam ettireceğini belirtti.

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Ahmet | 17 Ağustos 2023 13:05

    Çok önemli bir haber (!)

BUNLARA DA BAKIN